OS personlig træning

Udover at anvende udstyr i professionel kvalitet, og rammer stålsat i god atmosfære, rummer OS personlig træning på mere end blot et træningscenter. 

Hos OS personlig træning er du 100% den eneste der træner når du træner. 
Det lover for diskretion, fokus og plads til at være dig selv, uanset hvem du er. 

Du booker derfor ikke kun en tid til personlig træning, du booker også tid til dit eget private rum, hvor ventetid på udstyr ikke eksisterer.


Tanken bag det personlige træningsstudio er skabt med ønsket om at kunne arbejde med klienter i det rum og miljø som både passer til klient og træner, og på den måde kunne skabe de bedste rammer for fordybelse og udfoldelse i de aftalte målsætninger. 

Oliver Sebastian

Hvem er jeg, hvorfor er jeg træner og hvad bringer jeg med mig? 

 

Jeg har gennemført og er eksamineret i adskillige kurser fra bachelorudannelsen 'Idræt', fra Københavns universitet, med relevans til fysisk træning, personlig træning og coaching samt undervisning:

  • Styrketræning 
  • Træningsplanlægning
  • Arbejdsfysiologi (anvendt fysiologi og anatomi) 
  • 6 kurser med idrætspraksis og idrætsundervisning
  • Læring i idrætspraksis 
  • Idrætspsykologi og identitet 

Jeg er uddannet personlig træner med EHFA certifikation fra At-Work skolen i København. 

Siden jeg har kunnet gå, har jeg været involveret i idræt og bevægelse. Interessen opstod da jeg som helt lille efterlignede bevægelser under min mors aerobichold tidligt i 90'erne.

Gennem livet har jeg dyrket gymnastik, dans, svømning, fodbold og løb samt naturligvis styrketræning i en bred vifte af metoder og genrer.
Både holdidræt og soloidræt ligger mit hjerte nært. Jeg har fået fine erfaringer af at have dyrket begge sider af idrættens verden, som jeg bringer med mig i mit professionelle hverv. 

Derfor er det ikke underligt, at jeg valgte idrætstudiet ved Københavns universitet. Herigennem har jeg fået meget erfaring i at undervise og fået en dyb viden i menneskets funktionelle anatomi og fysiologi. Jeg har en stor forståelse for enhver type af bevægelse og idræt, og de mentale faktorer der kan spille ind.
Herudover er jeg eksamineret og uddannet personlig træner.

Som menneske er jeg sympatisk, varm og tålmodig. Jeg elsker kontakten mellem mennesker, og jeg er god til at være fortrolig og skabe et trygt miljø, tilpasset i de rammer vi skaber sammen. 

Jeg er meget passioneret i mit arbejde som personlig træner, og det giver mig stor glæde at kunne hjælpe og følge udviklingen, fysisk såvel som psykisk, hos mine klienter.

 

Jeg kan hjælpe og vejlede dig næsten uanset hvad din drøm er, uanset hvem du er og hvor gammel du er. Jeg træner hjertens gerne børn såvel som unge, voksne og ældre.
Jeg tilpasser alt lige præcis til dig.