InBody kropsanalyse

InBody er det præcise værktøj når din kropssammensætning skal analyseres. 
En InBody måling er svaret når du vil få et overblik om din målsætning opfyldes - ligegyldigt om det er vægttab, øgning af muskelmasse eller andet. 

Du får InBody inkluderet med personlig træning.

Det anbefales at man måler en gang om måneden, og det kan også gøres med kortere intervaller eller længere, alt efter ens målsætning og motivation for målingen. 


 

Super præcis

InBody har sin patenterede DSM-BIA teknologi, og har kategoriens mest præcise fedtprocentmåler. Med adskillige korrelationer på over 0,9 ift. en DEXA-scanner, kan resultatet af målingen ikke blive bedre og er mere præcis end med fedttang. 

DIN krop

InBody måler direkte på kroppens forskellige segmenter og alder og køn har ikke betydning for målingen, da den måler direkte og giver svar herpå. 

Du kan bl.a. få analyse af dit viscerale fedtniveau, ECW ratio (din vandbalance i -og uden for cellerne, som kan angive noget om din ernæring m.m.), segmental fedtfri masse samt generel fedtmasse og fedtprocent, muskelvægt og den optimale (sundhedsmæssigt) sammensætning for din krop ift. din højde og alder. 

Dine målinger over tid

Med oprettelse i Inbody cloud kan du få gemt din profil og alle dine målinger, så du får et overblik over hele dit forløb. Du kan downloade en app til din smartphone eller lign. så du altid har dine resultater ved hånden. 

Hvorfor InBody?


Videnskabelige undersøgelser viser at InBody i 90% af alle tilfælde viser samme resultat som DEXA-scanning, der anses for den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge. 

Klippekort

6 InBody analyser....975,- kr.

3 InBody analyser......550,- kr.

Ved køb af klippekort får du inkluderet dine resultater gemt i min 'cloud', og du kan derfor også få dine resultater direkte ned i din app. 

Engangsmåling

Enkelt InBody analyse...195,- kr.