Personlig træning med den menneskelige kontakt i fokus

Privat træningscenter på Østerbro 

Hos mig er det vigtigt at vi opbygger en gensidig tillid, så rummet du skal bevæge dig i er trygt. Det er af min opfattelse at vi udnytter vores potentiale bedst, når vi er i trygge rammer.

 

Hvad end du drømmer om vægttab, livsstilsændring med coaching, personlig konditionstræning og styrketræning vil det være relevant for dig at læse videre.
Det vigtige hos mig er det personlige i titlen 'personlig træner', da vi ikke alle fungerer bedst med de samme værktøjer og metoder.

Personlig Træning

Mit motto når jeg arbejder er 'bevægelse med omtanke'. 

I det motto ligger der mange træningsværktøjer, bevægelser, træningsmetoder, psykologiske udfordringer -og fordele samt det enkelte menneske knyttet til alt dette. 

Jeg hjælper med de fleste opgaver og drømme, da min baggrund fra Idrætstsudiet ved Københavns Universitet samt min personlig træner uddannelse, har givet mig en meget bred kompetenceprofil når det angår træning og bevægelse. 

Vil du tabe dig og har du brug for en du kan sparre med og vejledes af?

Vil du have større muskler og blive stærkere?

Vil du have vejledning til hvordan du kan træne selvstændigt?

Have den fysiske ballast for at kunne klare dit arbejde; hvad end det er kontor eller fysisk aktivt? 

Dyrker du en sport og føler du at du kan optimere dine fysiske evner tilknyttet din sport og ved ikke helt hvordan du gør det mest optimalt? 

Kan du nikke til noget af dette vil jeg helt sikkert kunne hjælpe dig. 

 

Vægttab og Livsstilsændring

Ønsker du en livsstilsændring vil det foregå på en psykisk -og kropslig sund og hensigtsmæssig måde. Vi tager fat i nuværende vaner og livssmønstre, og ser på hvor og hvorfor det vil være relevant at forsøge at ændre og skabe nye for at opnå et varigt vægttab, hvor du stadig kan være dig selv på den anden side af et sådan forløb.  
Du vil altid få en forklaring på hvorfor og hvordan du skal udføre diverse bevægelser eller vaneomlægninger. 
Du vil blive præsenteret for viden om kost og næring, så du selv kan forstå din mad og dine valg under og efter forløbet. Mit mål er at du får et sundt forhold til mad samtidigt med at du føler dig glad i din egen krop. 

Et helt særligt mål?

Har du et helt specifikt mål du gerne vil opnå? 

Det kan være at blive bedre til et bestemt løft, lære et sejt trick fra calisthenics/gymnastikkens verden eller kunne performe i en bestemt hastighed når du løber? 
Blive mere mobil/smidig?Vær ikke i tvivl om at jeg kan hjælpe dig med at opnå mange af disse målsætninger. 

Det hele vil foregå i mit private træningsstudio på Amerika plads, og du vil være den eneste der træner når du er her. 
Helt og aldeles personlig træning på Østerbro.

Træning for 2

Jeg tilbyder personlig træning for 2 personer samtidigt.
Det kan være at I et partnerskab og vil lave noget sjovt og udfordrende træning sammen? Jeg har også erfaring med vennepar, som godt kan lide at give den gas sammen.

Træningen vil som udgangspunkt indeholde det samme for begge personer, dog ser jeg ikke igennem fingre med evt. skavanker eller bevægelige udfordringer og derfor tilpasser jeg også programmet til den enkelte, hvor der er behov for dette.
Der er også en økonomisk fordel ved at træne 2 sammen.

Firmatræning

Jeg tilbyder sjove og udfordrende fællestræninger, hvor aktiviteterne tilpasses firmaets overordnede ønsker.


Det kan være med fokus på mobilitetstræning, styrkebetonet, konditions og udholdenhed eller en god blanding af det hele. Det kan være med høj energi eller nede på måtterne med dybe vejrtrækninger.

Kontakt mig for at høre om vi kan være et match.